Aangeboden - LEES DIT BERICHT ALS U EEN ADVERTENTIE WIL PLAATSEN

Aangeboden

LEES DIT BERICHT ALS U EEN ADVERTENTIE WIL PLAATSEN

Prijs

N.v.t.


Omschrijving

Oproep aan iedereen die via deze website een advertentie wil plaatsen. Doe 5 minuten de moeite om onderstaande te lezen aub.

We krijgen heel vaak de melding van mensen :

"Mijn advertentie heeft even online gestaan maar ze is weer offline, hoe komt dit”. Wel, de verklaring is heel duidelijk… u hebt zelf op de verwijderlink geklikt op 1 van beide mails die u gekregen hebt over uw advertentie.

“Dat kan niet!” … Toch wel… je moet lezen alvorens je ergens op klikt. Vroeger dachten we vaak “hoe komt het dat zoveel mensen zich met Phishing berichten geld laten aftroggelen”… Wel, mensen lezen niet alvorens ze ergens op klikken, en/of denken niet altijd na.

Een bericht dat geplaatst is en door de gebruiker weer verwijdert wordt krijgt op de achtergrond van de website een status “5”. Die status kan enkel door de gebruiker veroorzaakt zijn, want wij hebben zelf niet die versleutelde verwijderlink.

Nog steeds van overtuigd dat je niet op de verwijderlink geklikt hebt?
Wel, laten we afspreken dat diegenen die beweren dat ze niet op geklikt hebben (en dus niet op status “5” staan), een screenshot kunnen aanvragen van de status die op de achtergrond staat. Blijkt dat er toch een status “5” staat, dan mag je als faire verliezer 10 euro storten op BE47 1030 7292 5880. Blijkt dat ze offline is, minder dan 30 dagen online stond, en niet op status 5 staat, dan krijgt u van ons 25 euro gestort, faire deal toch ?

Blijkt dat dit alles toch niet lijkt te werken, en nog steeds mensen blijven reageren dat ze hun advertentie niet zelf offline geklikt hebben, dan gaan we een extra link inbouwen in de bevestigingsmails. Hierin zullen we dan een doorverwijslink van maken naar een overschrijving van 10 euro op ons rekeningnummer. Als men toch niet de moeite doet om te lezen wat er staat, dan zal men dit ook wel niet erg vinden denken we dan.

De website is gratis voor particuliere adverteerders, en we willen dit zo houden. Het feit dat dit gratis is zorgt er ook voor dat we hier niets aan verdienen en er onze tijd ook gratis insteken. Het is dan ook jammer dat we vaak mensen uitleg moeten verschaffen, en dan nog eens moeten bewijzen met screenshots dat het echt wel door henzelf veroorzaakt is. Meestal zijn ze dan wel overtuigd, maar soms zijn er nog mensen die het blijven volhouden.

Nog even dit. Als je dit leest heb je wel de moeite gedaan om dit bericht volledig te lezen, waarvoor dank.


Aanbieder Duivenverkoop.be
Plaats Antwerpen (Belgiƫ)
Email support@duivenverkoop.be

Geplaatst 31-12-2025
Gezien 41008


Duivenspel.be Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden