Bonnenverkoop - Recht Voor Allen - Sint-Gillis-Waas - Hafo - Kleine Fond - Fond - Marathon


Recht Voor Allen - Sint-Gillis-Waas - Hafo - Kleine Fond - Fond - Marathon

AANKONDIGING BONVERKOOP 2023
LOKAAL:  RECHT VOOR ALLEN   SINT GILLIS WAAS
HAFO, KLEINE FOND, FOND EN MARATHON LIEFHEBBERS .
We nemen opnieuw een nieuwe start richting seizoen 2023, natuurlijk willen wij opnieuw een mooi aanbod aan waarborgen, naturaprijzen, kampioenschappen schenken aan onze liefhebbers maar dan dient de cirkel rond te zijn. Een beetje geven en nemen, zo kan dit in beide richtingen het langst volgehouden worden. Daarom danken wij natuurlijk de schenkers van een bon voor het nieuwe seizoen en danken wij bij voorbaat de bieders en kopers van een bon. Leven en laten leven, het ene plezier is het andere waard zeggen ze in de volksmond.
Het eindbedrag op de  online biedingen op www.duivenverkoop.be zal het startbedrag zijn van de verkoop op de kampioenenviering op 28 januari in ons lokaal.
De veiling loopt vanaf donderdag 19 Januari 12 uur tot en met donderdag 26 januari 20.00 uur.


Indien er in de laatste 10 minuten een bod geplaatst wordt, zal de eindtijd van die specifieke bon verlengd worden tot 10 minuten net zolang tot er in de laatste 10 minuten niet meer geboden wordt op die bon. 
 
Liefhebbers die niet online kunnen bieden laat een seintje en wij zullen voor U bieden met de initialen RVA. Enkel als je de hoogste online bieder bent en wil je opgebeld worden tijdens de zaalverkoop graag dan een seintje aan :
Filip  0478751499 of Patrick 0472713954
Of via mail
rechtvoorallensgw@skynet.be
wij zullen U dan contacteren

Aantal items in deze veiling: 36
Totaalbedrag: 2.650,00 euro
Terug naar alle veilingen
veiling info Aidi Banner Duivenspel.be Uw advertentie hier?

Laatste biedingen