Bonnenverkoop - Vermeiren en Zoon - Beveren

33: Vermeiren en Zoon - Beveren

Overzicht veiling items
Start : 19-1-2023 12:00:00
Einde : 26-1-2023 20:00:00
Status : Veiling afgelopen, u kunt niet meer bieden.

JONGE DUIF 2023 op afspraak

Van Noyon tot de kleine fond kan deze kolonie aardig zijn mannetje staan, natuurlijk met een mandje van vier of zes kan je geen 20 keer op de uitslag staan. Hier een uitgelezen kans om iets extra van de kolonie te bemachtigen, al enkele jaren bevestigen de duifjes hun kunnen hier op de hokken in Beveren Geselecteerd op de kleine fond vluchten tegen een stevige concurrentie. Geen eendagsvlieg maar de laatste jaren steeds een stapje dichter aan de top kan je bijna zeggen. Het hart op de tong maar vooral positief voor de geliefde sport en belangrijk !!! een superbediening is verzekerd bij de aankoop van deze bon.
Ronny is ook niet bang om zich versterking aan te schaffen van de tophokken in het Waasland om nog betere resultaten te bereiken.
En kopers van deze bon zijn ‘bijna” gegarandeerd van kwaliteit, leverancier in het seizoen 2021 van 8e provinciale asduif KBDB Oost-Vlaanderen !!! zie de duif bij Marin-Dullaert & Zoon
Deze duif zorgde ook mee voor de klassering van 4e plaats kampioenschap snelheid KBDB Oost-Vlaanderen
En ook ook nog kweker van 2 superduivinnen die bij Ivo Moorthamers de vele weken de poelnummer en de series gewonnen hebben.
Seizoen 2022 :
Winnaar ploegenspel Noyon
4e kampioen oude kleine fond nationale vluchten
6e kampioen jaarse kleine fond nationale vluchten
5e kampioen jaarse kleine fond provinciale vluchten

 
Bonverkoop AJD Beide Vlaanderen Einde: 13-2-2023 20:00:00 veiling info Duivenmaatschappij Eerlijk duurt Langst Zele Duivenspel.be Ron van der Noort Uw advertentie hier?

Laatste biedingen