Bonnenverkoop - Ons Genoegen - Elversele


Ons Genoegen - Elversele

''Ons Genoegen'' Elversele
Legen Heirweg 118, Tel 052/ 37 68 85
 
BONNENVERKOOP + VERKOOP JONGE DUIVEN PETRUS GEERTS
 
Beste liefhebbers,                                                                                  ,
                                                                                                          
Onze jaarlijkse bonnenverkoop zal online plaatsvinden van 16 januari 2023 tot en met 28 januari 2023 - 20u met aansluitend op zondag 29 januari een eindverkoop bij ons in het lokaal.

Indien er in de laatste 10 minuten online een bod geplaatst wordt, zal de eindtijd van die specifieke bon verlengd worden tot 10 minuten net zolang tot er in de laatste 10 minuten niet meer geboden wordt op die bon. 
 
Iedereen kan dus voorbieden op de website DUIVENVERKOOP.BE op bonnen van onze plaatselijke kampioenen. Bent u echter niet zo vertrouwd met al het online gebeuren kan u steeds telefonisch een bod uitbrengen op het nummer 0490 43 92 29 (Tom Boterdaele). De eindbieding van onze bonnenverkoop zelf start op zondag 29 januari stipt om 14u00. Hierna worden er jonge duiven 2023 van PETRUS GEERTS, een van Waaslands beste snelheidsspelers, per opbod verkocht in ons lokaal. Deze jonge duiven zullen samen met tal van jonge duiven voor de bonnenverkoop ter plaatse te bezichtigen zijn. Dit kan je reeds komen doen vanaf 13u.
 
Onder alle schenkers en kopers van een duivenbon gaan wij op 29 januari  6 zakken duiveneten verloten die gesponsord worden door dierenspeciaalzaak t' Nestje . De trekking zal gebeuren na de verkoop in ons lokaal.
 
Dus beste liefhebbers waag uw kans en steun onze maatschappij.
Hierbij willen we nog op voorhand alle schenkers/bieders alsook de liefhebbers die een financiële gift deden bedanken voor hun steun aan onze maatschappij.
 
 
Het Bestuur

Aantal items in deze veiling: 24
Totaalbedrag: 1.420,00 euro
Terug naar alle veilingen
Aidi Banner Duivenspel.be veiling info Uw advertentie hier?

Laatste biedingen