Bonnenverkoop - Petrus Geerts - Kruibeke (1)

23: Petrus Geerts - Kruibeke (1)

Overzicht veiling items
Start : 16-1-2023 12:00:00
Einde : 28-1-2023 20:00:00
Status : Veiling afgelopen, u kunt niet meer bieden.

BON I
De koper van deze bon moet zeker aanwezig zijn op onze zaalverkoop om aan de onderstaande voorwaarden te kunnen voldoen. Zoniet maken wij als bestuur zelf een keuze om de andere 18 resterende jonge per opbod te kunnen verkopen.
Voor wie de eerste keuze om uit 20 jonge duiven 2023 van één van t'Waaslands beste snelheidskolonies de eerste jonge duif te mogen kiezen. Een unieke kans om “uw goesting” als eerste er te kunnen uitkiezen. Al jaren is deze liefhebber immers een sterke gevestigde waarde binnen het snelheidsspel. Met de laatste jaren een specifieke specialisatie in het jonge duivenspel.
Niet enkel regionaal maar ook op provinciaal en nationaal vlak al op verschillende podia kunnen staan met zijn sprinters pursang. In het verleden hebben we Petrus al dikwijls mogen huldigen maar wat zeker in het geheugen zal blijven is het winnen van zowel de GOUDEN, ZILVEREN EN BRONZEN ring en dit in dezelfde discipline namelijk Quievrain jonge.

Kampioenschappen 2022

Algemeen Kampioen Quievrain Eendracht Haasdonk.
1° kampioen oude
2° kampioen jaarse
1° kampioen jonge.
3° en 4° asduif oude
2° asduif jaarse
de 6 eerste asduiven jonge duiven
de 6 eerste bij de superstars

Kampioenschappen 2021.

Algemeen kampioen Quievrain Eendracht Haasdonk.

5° asduif oude
6° asduif jaarse
de 9 eerste asduiven bij de jonge duiven
de 9 eerste bij de superstars.

Behaalde prijzen GOUDEN RINGEN WAASLAND 2020:

5° KAMPIOEN QUIEVRAIN JONGE GRW EN 2 EREVERMELDINGEN.
Kampioenschappen 2019
WINNAAR GOUDEN RING JONGE QUIEVRAIN EN TWEE EREVERMELDINGEN
WINNAAR 1° PROVINCIAAL KAMPIOEN SNELHEID JONGE 2019 KBDB
WINNAAR ALGEMEEN KAMPIOEN GROOT BEVEREN QUIEVRAIN
WINNAAR ALGEMEEN KAMPIOEN DE EENDRACHT HAASDONK QUIEVRAIN

Voor wie deze buitenkans om van een vitessekoning die al jaren meedraait aan de top van de snelheid een jong duif te kunnen bemachtigen!!!! Van zijn eerste asduif 2022 en zijn eerste superstar 2022 zitten er rechtstreekse jongen in de verkoop en wie geluk heeft kan deze als eerste eruit kiezen!!!!!
Na verkoop van zijn tweede bon wordt de rest van zijn jong duiven (18) te koop aangeboden en per opbod verkocht deels ten voordele van onze maatschappij. Als dat geen mooie geste is!!!!!

 
Bonverkoop AJD Beide Vlaanderen Einde: 13-2-2023 20:00:00 Duivenspel.be Duivenmaatschappij Eerlijk duurt Langst Zele veiling info Ron van der Noort Uw advertentie hier?

Laatste biedingen