Bonnenverkoop - De Backer Jeske - Lokeren

11: De Backer Jeske - Lokeren

Overzicht veiling items
Start : 26-11-2022 12:00:00
Einde : 7-12-2022 20:00:00
Status : Veiling afgelopen, u kunt niet meer bieden.

GRW
Zilveren Ring winnaar 2022 marathon & erevermelding
4de provinciale asduif zware fond jaarlingen KBDB
10de provinciale asduif zware fond oude KBDB

De duivensport werd hier ten huize bij Jeske ontdekt door het verzorgen van een gekwetste vreemde duif die natuurlijk zorgde dat de duivenmicrobe aansloeg en de liefde voor de duivensport starte. Ongelooflijk wat een blitzstart deze kolonie maakt op de marathonvluchten. Dit door de goede zorgen, de liefde voor de duiven en natuurlijk topmateriaal op de hokken. Een stukje erfenis van wijlen Norbert De Vuyst van zowel tips, goede raad en natuurlijk duiven bracht het juiste materiaal op de hokken. Ook de goede raad en als peter in de duivensport namelijk Joost De Smeyter is hier een spetterende start gemaakt. Een mooi artikel vind je terug : https://www.deduif.be/nl/nieuws/duiven-voor-dummies-jeske-benjamin-de-backer
De koper van deze bon kan in overleg met Jeske afspreken wanneer deze duif kan opgehaald worden.
Wij zijn als organisatie fier iets te mogen aanbieden van deze kolonie, slechts 2 bons worden er hier voor het seizoen 2023 geschonken.

 
Bonverkoop AJD Beide Vlaanderen Einde: 13-2-2023 20:00:00 Duivenspel.be Duivenmaatschappij Eerlijk duurt Langst Zele Ron van der Noort veiling info Uw advertentie hier?

Laatste biedingen