Bonnenverkoop - Gouden Ringen Waasland


Gouden Ringen Waasland

BONVERKOOP GOUDEN RINGEN WAASLAND 2021
Bonverkoop  Waaslands mooiste…..  ”  GOUDEN RINGEN WAASLAND ”
Het bestuur is opnieuw trots om te mogen rekenen op de spontane steun van de beste wase duivenliefhebbers 2021 met het hart op de juiste plaats voor onze organisatie. Op deze wijze kunnen we ook in de toekomst  dit gratis kampioenschap blijven organiseren. Zo kunnen we ook in deze bizarre periode jullie steun gebruiken, de bonverkoop zal enkel online verlopen door de verschuiving van de kampioenenviering naar volgend jaar. Het schenken van een bon is een blijken van waardering van de deelnemende liefhebbers waarvoor wij als organisatie dan ook dankbaar zijn. Zo kunnen we de motivatie blijven terugvinden om er ook in de toekomst een mooie viering van kunnen maken.

De online bonverkoop start 26 november 2021  & loopt tot woensdag 8 december 2021 om 21u op www.duivenverkoop.be
KAMPIOENENVIERING 2021
26 FEBRUARI 2022
MOTEL BEVEREN
degoudenringen@gmail.com

Liefhebbers die graag willen bieden maar online beperkt zijn kunnen een seintje geven aan:
Patrick Daelman    gsm 0472 713 954
De Munck Christianne      tel 03 770 50 58
 
Langs deze weg willen we alle liefhebbers (schenkers en kopers) reeds bij voorbaat danken en wensen wij de kopers veel succes met hun aankoop.

Indien er in de laatste 10 minuten een bod geplaatst wordt, zal de eindtijd van die specifieke bon verlengd worden tot 10 minuten net zolang tot er in de laatste 10 minuten niet meer geboden wordt op die bon. 

Aantal items in deze veiling: 35
Totaalbedrag: 4.915,00 euro
Terug naar alle veilingen