Bonnenverkoop - De Vriendenbond Oostende


De Vriendenbond Oostende

Omdat corona  roet in het restauranteten blijft gooien, zal de bonnenverkoop enkel online doorgaan en komt er geen zaalverkoop. Het eindbod bij de online veiling is dus het definitieve bod. Niet alleen de zaalverkoop valt weg, ook de sponsoring in deze coronatijden is heel moeilijk en het kampioenfeest met tombola kan momenteel niet doorgaan. Dat maakt dat deze bonnenverkoop voorlopig de enige bron van inkomsten is van onze maatschappij voor het komende seizoen. We hopen dus dat de liefhebbers ons met deze bonnenverkoop een serieuze duw in de rug zullen geven zodat we ook komend seizoen voor mooie vluchten kunnen zorgen.
De bonnenverkoop is echt democratisch gehouden. Het beginbod is 25 euro, tot aan 50 euro is het minimum bod 5 euro boven het vorige bod, boven de 50 euro is dat minimum bod 10 euro. Indien er in de laatste tien minuten een bod geplaatst wordt, zal de eindtijd van die specifieke bon verlengd worden met tien minuten tot er in de laatste tien minuten niet meer geboden wordt op die bon.
Liefhebbers die graag een bod zouden uitbrengen maar daar de mogelijkheden niet toe hebben kunnen contact opnemen met Frank Poppe (0474 637888) of Patrick Devriendt (0495 407731) die dan in hun naam een bod kunnen uitbrengen. De onlineverkoop brengt ook mee dat alle aangeboden duiven op afspraak zijn.
De bonnenverkoop loopt tot 17 januari om 20u. Liefhebbers die dan het hoogste bod hebben zullen via mail of telefonisch gecontacteerd worden voor verdere afhandeling van de verkoop.
Hartelijk dank aan de schenkers van een bon, aan al diegenen die een bon kopen en aan hen die ons al een financiële steun gaven.
Het bestuur van De Vriendenbond Oostende
 

Indien er in de laatste 10 minuten een bod geplaatst wordt, zal de eindtijd van die specifieke bon verlengd worden tot 10 minuten net zolang tot er in de laatste 10 minuten niet meer geboden wordt op die bon. 

Aantal items in deze veiling: 33
Totaalbedrag: 1 890,00 euro
Terug