Bonnenverkoop - RAES CHRIS - MOERBEKE

42: RAES CHRIS - MOERBEKE

Start : 15/01/2020 12:00:00
Einde : 29/01/2020 20:00:00
Status : Veiling afgelopen, u kunt niet meer bieden.

Chris is pas in de loop van het seizoen gestart in ons lokaal op de nationale en provinciale vluchten. Hij kon direct openen met het winnen van de eerste prijs. Ook uit het verleden kennen we deze kolonie door het winnen van eerste prijzen op zowel de hafo vluchten als de kleine fondvluchten. Heeft reeds meerdere Provinciale overwinningen op zijn naam staan en dat dit enkel kan met het juiste materiaal onder de pannen mag dan ook duidelijk zijn. Dat dit een uniek kotje duiven is mag duidelijk zijn want ook reeds vanop de vitesse vliegen deze duiven naar de kop en is het winnen van eerste prijzen ook hier geen uitzondering.
Palmares:
1° PROVINCIAAL ORLEANS 2010 JAARLINGEN
1° PROVINCIAAL CHATEAUROUX 2012 JAARLINGEN
1° & 2° ZONE WEST LA SOUTERAINE JONGE 2011
6° NATIONAAL BOURGES JAARLINGEN 2013
27° NATIONAAL GUERET JONGE 2013
8° PROVINCIAAL JAARLINGEN BOURGES 2014
1° PROVINCIAAL BOURGES JAARSE 2019 1° ZONAAL & 3° NATIONAAL 2019
MELUN 29/06/2019 170 JAARLINGEN 3° 5° 7° 8° 14°16°23°31° …… ENZ 15 OP 20
CHEVRAINVILLIERS 131 OUDE 2° 4° 5° 19°20° 24° 36 ……..ENZ 11 OP 11
BOURGES 3/8/2019 122 OUDE 15° 23° 2 OP 2
207 JAARSE 1° 25° 27° 38° 45° 5 OP 7

 
Duivenspel.be racingpigeons vliegweer Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden