Bonnenverkoop - Gouden Ringen Waasland 2019


Gouden Ringen Waasland 2019

Bonverkoop  Waaslands mooiste…..  ”  GOUDEN RINGEN WAASLAND ”

Het bestuur is opnieuw trots om te mogen rekenen op de steun van alle betere wase duivenliefhebbers 2019 met het hart op de juiste plaats voor onze organisatie, welke hierdoor de toekomst blijven ondersteunen aan dit gratis kampioenschap.  Het schenken van een bon is een blijken van waardering van de deelnemende liefhebbers waarvoor wij als organisatie dan ook dankbaar zijn. Zo kunnen we de motivatie blijven terugvinden om er ook in de toekomst een mooie viering van kunnen maken.
Ook liefhebbers van buiten het Waasland weten dit kampioenschap te waarderen en elk jaar opnieuw schenken Nationale toppers iets extra. Hierop mogen rekenen is niet zo vanzelfsprekend, eerder uitzonderlijk en natuurlijk een hart onder de riem door hun steun.
Deze nationale toppers( buiten het Waasland ) kan je helemaal onderaan terug vinden.
De online bonverkoop loopt tot woensdag 4 december 2019 om 21u
Indien er in de laatste 10 minuten een bod geplaatst wordt, zal de eindtijd van die specifieke bon verlengd worden tot 10 minuten net zolang tot er in de laatste 10 minuten niet meer geboden wordt op die bon. 

Het eindbod van internet is het startbedrag op de kampioenenviering van:

zaterdag 07 DECEMBER 2019.
Art Nouveau    
Dagsterrenstraat 2   
St Gillis Waas.

Een feestelijke uitreiking met gala-diner & discobar.
Iedereen welkom & iedereen kan deelnemen.

Er bestaat de mogelijkheid enkel voor de hoogste internetbieder dat deze telefonisch gecontacteerd wordt als de bon opgeroepen wordt in de zaal. Deze moet dit dan wel op voorhand berichten naar
degoudenringen@gmail.com
 

Aantal items in deze veiling: 45
Totaalbedrag: 5 540,00 euro
Terug