Bonnenverkoop - Condities bonverkoop clubs seizoen 2023-2024


Condities bonverkoop clubs seizoen 2023-2024

 

 


 
Heeft uw vereniging interesse in het laten (voor)bieden van uw bonverkoop via onze site?
Voor heel wat verenigingen of verbonden is het (voor)bieden op bons via internet al een bekend gegeven. Het is de uitgelezen manier om extra bieders aan te trekken, en daardoor hogere biedingen te krijgen op uw bonverkoop.
Onze website Duivenverkoop.be is voor u het ideale platform om uw bonverkoop voordelig te laten (voor)bieden. De bezoekers van onze website zijn uitsluitend op zoek naar duiven of gerelateerde artikelen. Mensen van onze website zijn niet op zoek naar nieuwsberichten, reportages of uitslagen. Dat zorgt ervoor dat de vele tienduizenden bezoekers die we per maand krijgen uw direct doelpubliek zijn, potentiële bieders op de bons van uw vereniging!


Wat kost dit?
We rekenen per bon een plaatsingskost aan van € 1,10 per bon voor bon 1 t.e.m. bon 40. Vanaf bon 41 t.e.m. xxx betaalt u geen plaatsingskost. Na afloop van de bonverkoop rekenen we 6,5% van het (voor)bieden aan, en krijgt u van ons een officiële factuur voor uw boekhouding. Deze factuur is binnen de 14 dagen te voldoen op het opgegeven rekeningnummer. Deze bedragen zijn netto, en er komt geen BTW meer bij.


Wat moet u doen als vereniging?
Wij plaatsen alles zelf voor u online. Het enige wat we van u vragen is een Word document met daarin alle bons, de beschrijving/prestaties van de bons/aanbieders, en wat er aangeboden wordt. Zijn er foto’s of pedigrees bij, dan plaatsen we deze er graag bij. Wij zorgen dan dat alles online komt.


Wat doen we verder voor u?
De periode dat uw bonverkoop loopt is in onderling overleg. De afloop is meestal ’s avonds, en een 2-tal dagen voordat u in zaal uw eventuele eindverkoop gaat houden. Het uur van afloop kan variabel zijn, afhankelijk van hoeveel bonverkopingen er aflopen. Ervaring leert ons dat tussen 20u en 21u de drukste periode is en dus het interessantst om uw bonverkoop te laten eindigen. Wordt er in de laatste 10 minuten geboden op een bon, dan wordt die bon automatisch verlengd tot 10 minuten, net zolang tot er geen bod meer binnenkomt in de laatste 10 minuten. Het startbod kan in overleg bepaald worden, en de biedstappen zijn per 5 euro tot het bedrag van 50 euro, en dan per 10 euro. Na afloop van het (voor)bieden krijgt u van ons automatisch een lijst met hoogste bieders en hun contactgegevens. Bij elke bon staat het hoogst geboden bedrag, en deze lijst kan u dus perfect gebruiken om op de eventuele dag van eindveiling uw bons om te laten omroepen, of om zelf rechtstreeks de afhandeling te organiseren. Alle afhandeling en betaling gebeurt door uzelf en komen wij niet verder in tussen.
 

Interesse?
Neem contact met ons op per e-mail, waarin je duidelijk maakt wie je bent, welke vereniging je vertegenwoordigt en wanneer je jou bonverkoop wil houden. Niet langer twijfelen dus, kies duivenverkoop.be om uw bons te laten (voor)bieden!
Duivenverkoop.be
info@duivenverkoop.be
 

Aantal items in deze veiling: 1
Totaalbedrag: 0,00 euro
Terug naar alle veilingen
Bonverkoop De Reisduif Appelterre Einde: 10-12-2023 20:00:00 Bonverkoop De Veldduif - Temse Einde: 27-12-2023 20:00:00 Uw bonverkoop hier ? Klik hier voor de voorwaarden ! Einde: 31-3-2024 20:00:00 Bonverkoop De Vriendenbond - Oostende Start: 28-12-2023 12:00:00 Bonverkoop Rap of niet - Uitbergen Start: 18-12-2023 12:00:00 Instagram Duivenspel.be Uw advertentie hier?

Laatste biedingen